نکاتی در مورد نگهداری و ظرف عسل مناسب:

نگهداری ظرف عسل ریز نیز در ماندگاری خواص آن بسیار مهم است، اگر بتوانید عسل را درست نگهداری کنید با گذشت زمان فاسد نخواهد شد. انتخاب ظرف مناسب برای نگهداری عسل بسیار مهم بوده ، برای نگهداری عسل از ظرف های درب دار استفاده کنید. عسل میکروب کش بوده و اگر درب ظرف عسل همیشه بسته باشد هیچگاه میکروب و باکتری داخل آن رشد نخواهد کرد.

ظرف عسل خوری باید دارای درب باشد که رطوبت و آلودگی وارد آن نشود، همیشه ظرف عسل خود را در دمای اتاق نگهداری کنید و آن را در یخچال قرار ندهید ، چرا که اگر سرما باعث نگهداری بهتر عسل میشد زنبورها نیز عسل خود را در دمای پایین تولید می کردند.

در تولید و طراحی ظرف عسل خوری پمپی به تمام نکات ذکر شده توجه شده است، این ظرف از بلور نشکن تولید شده که فقط با فشار ساده شاسی که روی دسته آن تعبیه شده است هر مقدار عسلی که بخواهید را روی مواد غذایی شما میریزد بدون آن که بخواهید درب ظرف را باز کنید و یا قاشق خود را داخل ظرف عسل بزنید.

 

 

نکاتی در مورد نگهداری و ظرف عسل مناسب برای منزل

 

 

این ظرف ظرف عسل خوری با نام هانی پات معروف است و به دلیل داشتن ساختار زیبا و فانتزی خود از محبوبیت خاصی برخوردار شده است. عسل ریز جنوا دارای پایه نگهدارنده است که بعد از استفاده روی پایه مخصوص خود قرار می گیرد.

عسل ریز هانی پات ( جنوا ) علاوه بر استفاده به عنوان ظرف عسل خوری می توان به عنوان ظرف مربا و مواد غذایی شبیه به آن استفاده کرد.

موارد استفاده عسل ریز جنوا علاوه بر منزل ، مورد استفاده در هتل ها و رستوران هایی که صبحانه در آن سرو میشود،  می باشد که روی هر میز یک عسل ریز قرار گرفته و مهمانان هتل بتوانند هنگام سرو صبحانه از عسل ریز نیز استفاده کنند.

 منبع

http://buyfinehoneydish.parsiblog.com/


گاه اینترنتی آیسونا 2020 نگهداری ,استفاده ,خوری ,جنوا ,تولید ,مورد ,مواد غذایی ,جنوا علاوه ,برای نگهداری ,مناسب برای ,نگهداری کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر بیستم رئیس جمهور 99-98 رادمان وبلاگ شارژر | آموزش و اخبار ایرانسل همراه اول رایتل travel خرید اینترنتی The Other Side دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.